Seria Dark me Ionizer, dizajn novator, Α+++ energji klasa Wi-Fi!

 • Mbrojtje maksimale ndaj mikrobeve, baktereve dhe viruseve falë Ionizer-it të integruar
 • Dizajn mbresëlënës që përmirëson çdo vend
 • Kursim i energjisë dhe performancë e shkëlqyeshme me Energjisë klasë A +++
 • Shpërndarja uniforme e ajrit dhe temperatura e ekuilibruar falë rrjedhës së ajrit me 4 drejtime
 • Rehati absolute në vendosjen e kondicionerit nga kudo që të jeni falë menaxhimit të largët inteligjent përmes W
 • DRVI32-09WF/ DRVO32-09
 • Cooling Capacity 9.000 (2.730-12.620) Btu / h
 • Cooling Capacity 2.6 (0.8-3.2) kWatt
 • Heating Capacity 11.000 (2.730-14.330) Btu / h
 • Heating Capacity 3.2 (0.8-4.2) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SEER 8.5
 • Annual Power Consumption 107 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.4 kW
 • Energy Class A++
 • SCOP 4.6
 • Annual Power Consumption 731 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 2.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.5
 • Annual Power Consumption 662 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 230 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 2.9 (0.9-6.7) Α
 • Current Input - Heating 3.6 (1.3-7.2) Α
 • Power Input - Cooling 650 (200-1.500) W
 • Power Input - Heating 800 (300-1.600) W
 • Air Flow Volume (Turbo/High/Medium/Low) 650/600/500/450 m³ / h
 • Noise Level - Indoor unit
  (Silent/Low/Medium/High)
  20/25/30/35 db(A)
 • Noise Level - Outdoor unit 47 db(A)
 • Sound Power Level - Indoor unit 54 db(A)
 • Sound Power Level - Outdoor unit 59 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line | Gas line 1 / 4” - 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor  / Fuses (Noxmm²)/(A) 3 × 1.5 / 10 No x mm² / Α
 • Signal Wires 4 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions - Indoor unit
  (WxDxH)
  887x211x281 mm
 • Dimensions - Outdoor unit
  (WxDxH)
  800x280x550 mm
 • Net Weight -
  Indoor/Outdoor
  10.0/29.0 kg
 • Refrigerant/Charge R32/650 g
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Cooling
  -10~43 °C
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Heating
  -15~24 °C
 • DRVI32-12WF/ DRVO32-12
 • Cooling Capacity 12.000 (3.410-13.650) Btu / h
 • Cooling Capacity 3.5 (1.0-4.0) kWatt
 • Heating Capacity 14.500 (3.410-17.740) Btu / h
 • Heating Capacity 4.2 (1.0-5.6) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 3.5 kW
 • Energy Class A+++
 • SEER 8.5
 • Annual Power Consumption 144 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 2.8 kW
 • Energy Class A++
 • SCOP 4.6
 • Annual Power Consumption 854 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 3.0 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.5
 • Annual Power Consumption 756 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 230 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 3.9 (1.4-6.7) Α
 • Current Input - Heating 5.0 (1.3-7.2) Α
 • Power Input - Cooling 875 (300-1.500) W
 • Power Input - Heating 1.100 (500-1.600) W
 • Air Flow Volume (Turbo/High/Medium/Low) 700/650/550/500 m³ / h
 • Noise Level - Indoor unit
  (Silent/Low/Medium/High)
  22/29/33/38 db(A)
 • Noise Level - Outdoor unit 48 db(A)
 • Sound Power Level - Indoor unit 58 db(A)
 • Sound Power Level - Outdoor unit 61 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line | Gas line 1 / 4” - 3 / 8”
 • Power Supply Wire Outdoor  / Fuses (Noxmm²)/(A) 3 × 1.5 / 10 No x mm² / Α
 • Signal Wires 4 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions - Indoor unit
  (WxDxH)
  887x211x281 mm
 • Dimensions - Outdoor unit
  (WxDxH)
  800x280x550 mm
 • Net Weight -
  Indoor/Outdoor
  10.0/31.5 kg
 • Refrigerant/Charge R32/940 g
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Cooling
  -10~43 °C
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Heating
  -15~24 °C
 • DRVI32-18WF/ DRVO32-18
 • Cooling Capacity 18.000 (4.430-19.790) Btu / h
 • Cooling Capacity 5.0 (1.30-5.80) kWatt
 • Heating Capacity 18.150 (4.770-20.470) Btu / h
 • Heating Capacity 5.2 (1.4-6.0) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 5.0 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 6.1
 • Annual Power Consumption 287 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 4.6 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Power Consumption 1.610 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 4.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Power Consumption 1.263 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 230 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 6.5 (1.8-8.9) Α
 • Current Input - Heating 6.3 (2.3-11.3) Α
 • Power Input - Cooling 1.460 (400-2.000) W
 • Power Input - Heating 1.400 (520-2.500) W
 • Air Flow Volume (Turbo/High/Medium/Low) 1.000/900/800/600 m³ / h
 • Noise Level - Indoor unit
  (Silent/Low/Medium/High)
  30/35/40/44 db(A)
 • Noise Level - Outdoor unit 53 db(A)
 • Sound Power Level - Indoor unit 59 db(A)
 • Sound Power Level - Outdoor unit 65 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line | Gas line 1 / 4” - 1 / 2”
 • Power Supply Wire Outdoor  / Fuses (Noxmm²)/(A) 3 × 2.5 / 16 No x mm² / Α
 • Signal Wires 4 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions - Indoor unit
  (WxDxH)
  1.030x233x322 mm
 • Dimensions - Outdoor unit
  (WxDxH)
  800x280x550 mm
 • Net Weight -
  Indoor/Outdoor
  13.0/32.7 kg
 • Refrigerant/Charge R32/900 g
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Cooling
  -10~43 °C
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Heating
  -15~24 °C
 • DRVI32-24WF/ DRVO32-24
 • Cooling Capacity 24.000 (7.500-29.000) Btu / h
 • Cooling Capacity 7.0 (2.2-8.5) kWatt
 • Heating Capacity 28.000 (8.190-34.120) Btu / h
 • Heating Capacity 8.1 (2.40-10.0) kWatt
 • Seasonal Efficiency
  (In accordance to EN14825)
 • Cooling
 • Pdesign 7.0 kW
 • Energy Class A++
 • SEER 7.1
 • Annual Power Consumption 350 kWh / year
 • Heating Middle Zone
 • Pdesign 5.6 kW
 • Energy Class A+
 • SCOP 4.0
 • Annual Power Consumption 1.963 kWh / year
 • Heating Warm Zone
 • Pdesign 5.6 kW
 • Energy Class A+++
 • SCOP 5.1
 • Annual Power Consumption 1.537 kWh / year
 • Voltage / Frequency / Phase 230 / 50 / 1 V / Hz / Ph
 • Current Input - Cooling 9.6 (3.2-13) Α
 • Current Input - Heating 9.7 (3.2-13) Α
 • Power Input - Cooling 2.160 (700-2.900) W
 • Power Input - Heating 2.180 (700-2.900) W
 • Air Flow Volume (Turbo/High/Medium/Low) 1.300/1.200/1.000/850 m³ / h
 • Noise Level - Indoor unit
  (Silent/Low/Medium/High)
  30/37/43/47 db(A)
 • Noise Level - Outdoor unit 52 db(A)
 • Sound Power Level - Indoor unit 60 db(A)
 • Sound Power Level - Outdoor unit 65 db(A)
 • Compressor Type ROTARY
 • Liquid line | Gas line 1 / 4” - 1 / 2”
 • Power Supply Wire Outdoor  / Fuses (Noxmm²)/(A) 3 × 2.5 / 16 No x mm² / Α
 • Signal Wires 4 × 1.5 No x mm²
 • Dimensions - Indoor unit
  (WxDxH)
  1.115x248x336 mm
 • Dimensions - Outdoor unit
  (WxDxH)
  890x353x697 mm
 • Net Weight -
  Indoor/Outdoor
  16.0/51.0 kg
 • Refrigerant/Charge R32/1.200 g
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Cooling
  -10~43 °C
 • Outdoor Operation
  Temperature Range - Heating
  -15~24 °C

Aktivizoni Mënyrën Ultra Silence dhe shijoni një ndjenjë absolute të qetesis së pastër në dhomën tuaj.

Ultra Silence Mode

Dizajnimi I veçantë i njësisë së jashtme mundëson efikasitet te larte pune në ftohje edhe në -15 ° C.

Filteri ekzekutiv me efikasitet të pastrimit të ajrit deri 40%

High Density Air Dust Filter

Vendosni njësinë të fillojë dhe të ndalojë automatikisht në një periudhë 24h të përcaktuar nga ju

24-hour Timer

Me mënyrën Sleep Mode, air kondicioneri adapton temperaturën e dhomës për kushte të përsosura të gjumit, gjatë së cilit realizohet kursim i energjisë elektrike.

Sleep Mode

Shpërndan ajrin e ftohtë / të ngrohtë në zonën maksimale duke lëvizur automatikisht flegrat horizonta

Pozicioni horizontal automatikisht do të zhvendoset në të njëjtin pozicion siç e keni vendosur herën e fundit kur njësia është ndezur

Shpejtësia e ventilatorit të brendshëm rregullohet automatikisht deri në nivelin më të ulët kundrejt temperaturës së avulluesit kur njësia fillon funksionimin e ngrohjes.

Ky funksion mundëson ftohje dhe ngrohje për një periudhë kohore të caktuar dhe e bën që dhomën të ftohet ose nxehet me shpejtë.

Turbo Mode

Nëse kondicioneri qkyqet për shkak të ndërprerjes së energjisë, ai do të rindizet automatikisht duke pranuar komandën që kemi vendosur herën e fundit kur njësia ishte në

Auto Restart

Sapo të ndodhë funksionimi jonormal ose dështimi i pjesëve, njësia do të fiket automatikisht për të mbrojtur sistemin. Ndërkohë do të tregojë mbrojtje ose kod dhe kërkesën për për shërbimin e servisit

Auto Error Diagnosis

R32 ECO me 68% potencial më të ulët të ngrohjes globale, është këtu për të rritur ndjeshëm performancën e kondicionerit tuaj dhe për të kontribuar në mënyrë drastike në mbrojtjen e ngrohjes globale. Nuk ndikon negativisht në shtresën e ozonit, kontribuon në uljen e efektit të ngrohjes globale duke bllokuar sasi më të vogla të nxehtësisë (GWP = 675) dhe mund të ripërdoret dhe riciklohet lehtë.

R32 ECO Refrigerant

Njësia e brendshme do të tregojë kodin e gabimit 'EC' dhe do të ndalojë automatikisht sepse zbulon rrjedhjen e gazit në sistem.

Nga e ana e djathtë dhe e majtë e njësisë së brendshme mund të kyqet gypi për largimin e kondenzatit, me montim të thjesht.n.

Elektromotorat e ventilatorëve të njësive të brendshme dhe të jashtme, si dhe kompresori janë modernizuar në të gjithë teknologjinë DC Inverter. Në këtë mënyrë, kompresori mund të ndryshojë kapacitetin në varësi të nevojave të ambientit të brendshme dhe të krijojë kushte perfekte qëndrimi..

Angazhoni funksionin e bllokimit për të parandaluar çdokush nga ndryshimi i cilësimeve ose fëmijët që luajnë me njësinë.

Media Library - Dark

User & Installation, Remote Controller & Wi-Fi Manuals - Energy Labels - High Resolution Photos - Technical Specifications