Pastrues ajri me 6 nivele dhe sistem të dyfishtë të filtrimit të ajrit për një atmosferë përfundimisht të pastër dhe të shëndetshme!

 • 6 nivele të filtrimit të ajrit & Ionizer për një atmosferë të shëndetshme dhe largimin efektiv të pluhurit, polenit dhe alergeneve
 • Sistemi i filtrimit të dyfishtë për mbulimin efikas të hapësirave të mëdha për rezultateve të shpejta
 • Treguesi i cilësisë së ajrit për një diagnozë të drejtpërdrejtë dhe të besueshme të cilësisë së ajrit në hapësirën tuaj
 • 3 sensorë të avancuar për një diagnozë të vlefshme dhe përshtatje të menjëhershme të nevojave të vendit
 • Modaliteti automatik për kushte të ideale me nivelin më të ulët të zhurmës
 • QLT-550
 • Speeds 5
 • Reps per minute - / 635 / 761 / 945 / 1034 rpm
 • Power Consumption (per fan speed) 4.2 / 6.2 / 9.6 / 22.5 / 35.4 W
 • CADR 550 m³ / h
 • Noise Level (per fan speed) 26 / 31 / 38 / 49 / 54 db(A)
 • Airflow Volume (per fan speed) 108 / 176 / 268 / 433 / 525 m³ / h
 • Air Filtration Capacity H13 - 99,97%
 • Room Coverage up to 85
 • Filtration Stages 6 + Ionizer
 • Sensors (PM2.5/VOC/Light) YES
 • Net Weight 10.6 kg
 • Dimensions (WxDxH) 310x310x680 mm
 • Casters YES
 • Timer YES (12/24/48/72h)

Diagnoza e shpejtë dhe e besueshme e gjendjes se filtrave është e mundur tani falë indikacioneve përkatëse në panelin e njësisë duke ju lejuar të mbani filtrat të pastër dhe të siguroni mbrojtjen dhe funksionimin efikas të njësisë në planin afatgjatë

Xhami zmadhues (treguesi) ju lejon të kontrolloni gjendjen e filtrave në çdo kohë! Në atë mënyrë, ju mund të kujdeseni për pajisjen dhe të siguroni efektivitetin total, dhe jetëgjatësinë e njësisë.

Ju mund të shijoni një atmosferë të shëndetshme në kushte qetësie absolute, veçanërisht gjatë natës ose në momentet kur kërkohet niveli i ulët i zhurmës, pa shqetësimin më të vogël.

Siguroni mjedis të pastër, të shëndetshëm dhe pa zhurmë për ju dhe familjen tuaj pa pluhur dhe grimca të dëmshme me nivelin më të ulët të zhurmës. Zgjedhja e mënyrës së gjumit gjatë natës ose në momentet kur kërkohet heshtje absolute, ju mund të shijoni kushte ideale në vendin tuaj pa shpërqendrimin më të vogël.

Duke aktivizuar funksionin e kyçje (lock), fëmijët nuk janë në gjendje të përdorin pajisjen ose të ndryshojnë ndonjë nga funksionet e saj, kur nuk mbikëqyren.

Zgjidhni një nga pesë shpejtësitë e disponueshme të ventilatorëve dhe krijoni kushtet ideale për një atmosfere të përkryer të pastër në hapësirën tuaj.

Rrotat të instaluara në pajisjen e pastrimit të ajrit lejojnë një qvendosje të lehtë dhe të shpejtë kudo dëshironi, në mënyrë që të arrini rezultate të synuara dhe shumë më efektive në pastrimin e ajrit dhe përjetimin e një atmosfere përfundimisht të shëndetshme.

Media Library - Quality 550

User, Remote Control & Installation Manuals - Energy Labels - Pdesign Test Reports - Service Manuals - High Resolution Photos